UŽIVAJTE VEGETARIJANSKO I VEGANSKO
    0,00 kn Proizvodi: 0

    Zaštita privatnosti i obrada osobnih podataka

    Poštujemo vašu privatnost te sukladno zakonodavstvu (Zakon o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka i GDPR), provodimo sve aktivnosti za zaštitu i etičko postupanje s vašim osobnim podatcima.

    Vlasnik i administrator internetske stranice

    • Naziv tvrtke: Plemeniti Mediji j.d.o.o.
    • Sjedište: Aleja Antuna Augustinčića 18, 10 000 Zagreb
    • Telefon: 098 5555 07
    • E-mail: info@plemeniti-mediji.hr
    Internetska stranica ne prikuplja vaše osobne podatke, osim ako joj vi to ne omogućite, što možete učiniti tako da:
    • dostavite internetski obrazac
    • registrirate se (izradite korisnički račun)
    • obavite kupnju (uspješno pošaljete narudžbu)
    • pretplatite se na naše e-novosti
    Vaše podatke obrađujemo isključivo za namjene za koje su nam bili proslijeđeni.

    Upotreba i svrha čuvanja i obrade podataka

    Čuvamo i obrađujemo osobne podatke u svrhu poslovne komunikacije i održavanja kontakta s klijentima.

    Ako ste dobrovoljno označili da vas smijemo obavještavati o novostima u našoj tvrtki/organizaciji/ustanovi, zadržavamo pravo da vam povremeno pošaljemo aktualni sadržaj e-poštom, SMS-om ili običnom poštom.

    Također čuvamo podatke koje nam sami pošaljete preko obrasca, a u njih možemo ubrajati:
    • ime, prezime, e-adresa, adresa prebivališta, telefonski broj, odnosno bilo koji drugi podatak koji upišete u obrazac.
    Vrsta podataka ovisi o obrascu (upiti, registracija, opće informacije…).

    Koliko dugo čuvamo vaše podatke?

    Vaše ćemo podatke čuvati do otkazivanja pretplate.

    Pravo na informacije i povlačenje suglasnosti

    Zahtjev za uvid u informaciju o vrsti vaših osobnih podataka koje čuvamo možete dostaviti na našu e-adresu ili običnom poštom u sjedište tvrtke ili nas možete kontaktirati putem telefona.
    U bilo kojem trenutku možete povući suglasnost za daljnju upotrebu osobnih podataka tako da nam zahtjev dostavite e-poštom ili običnom poštom u sjedište tvrtke.
    Vaše ćemo podatke izbrisati u roku od 15 radnih dana od zaprimanja zahtjeva za povlačenje suglasnosti.

    Kolačići

    Internetska stranica koristi kolačiće o kojima više možete pročitat ovdje.
    BESPLATNA DOSTAVA
    ZA GRAD ZAGREB ILI KOD KUPNJE IZNAD 500 kn
    100% SIGURNA KUPNJA
    VAŠI PODACI SU KOD NAS SIGURNI
    POVRAT PROIZVODA
    PROIZVODE MOŽETE VRATITI
    U ROKU OD 14 DANA
    MOGUĆNOSTI PLAĆANJA
    POUZEĆE | PREDRAČUN