DOBRO ZA VAS, DOBRO ZA ŽIVALI IN NARAVO
  0,00 € Izdelkov: 0

  Pogoji poslovanja

  Spoštovani,
  s pogoji poslovanja so definirana pravila pri nakupovanju preko spletne trgovine VEGE&DOBRO (v nadaljevanju: spletna trgovina) VEGE & DOBRO d.o.o.. Tudi ta pravila imajo namen poskrbeti za vaše zadovoljstvo ob in z nakupom. Pogoji poslovanja obravnavajo tudi vaše pravice kot kupca ter poslovni odnos med vami in trgovino kot ponudnikom oz. prodajalcem. Z uporabo spletne trgovine VEGE&DOBRO (www.vege-dobro.com), ki jo upravlja podjetje VEGE & DOBRO d.o.o., Ostrožno pri Ponikvi - del 26, 3232 Ponikva, Slovenija, se strinjate s spodaj navedenimi splošnimi pogoji, zato vas vljudno prosimo, da pogoje poslovanja pazljivo preberete. Podjetje VEGE & DOBRO d.o.o. si pridržuje vse pravice in lahko kadarkoli spremeni splošne pogoje poslovanja brez posebne najave. 

  Nakup v spletni trgovini

  Nakupovanje v spletni trgovini je preprosto. En ali več izbranih izdelkov dodate v košarico, izberete želeno količino in sledite postopku, v katerem izpolnite vse zahtevane podatke, nato naročilo oddate s klikom na gumb Zaključi nakup. Nakup lahko plačate z nakazilom na TRR po prejeti ponudbi ali po povzetju. Način plačila izberete v enem od korakov spletnega nakupa. Po oddaji naročila boste na svoj elektronski naslov prejeli povzetek nakupa, iz katerega so razvidne vse cene artiklov, skupna cena, DDV in strošek dostave. Poleg bosta navedena tudi telefonska številka in elektronska pošta, kamor nam lahko sporočite morebitne spremembe ali preklic naročila. 

  Naročila

  Kupec izvede nakup na spletni strani vege-dobro.si in kupnino plača na enega od navedenih načinov plačila (nakazilo na transakcijski račun ali plačilo po povzetju). Kupec prejme na dom paket z vsebino, ki jo je plačal oz. jo plača ob prevzemu. Morebitne spremembe naročila ali preklic naročila sprejemamo po elektronski pošti  ali po telefonu. Podatki o oddanem naročilu so shranjeni pri Vege & Dobro d.o.o. in so namenjeni izključno za namen spletne prodaje. 

  Nakup z nakazilom na transakcijski račun 

  Ob naročilu kupec po e-pošti prejme podatke za izvedbo plačila. Naročeno blago prejme najkasneje v desetih (10) dneh od datuma plačila. Dostavi mu ga podjetje (v nadaljevanju: dostavljavec), ki ima z Vege & Dobro d.o.o. pogodbo za izvajanje tovrstne storitve. V kolikor se dostava naročenega blaga ne izvede v najdaljšem določenem roku, je odgovornost na strani dostavljavca, razen v primeru, ko naročnik blaga namenoma ali iz malomarnosti ne prevzame blaga. 

  Strošek dostave: po ceniku Pošte Slovenija

  Nakup s plačilom po povzetju 

  Naročeno blago kupec plača z gotovino ob dostavi na svoj naslov. Naročeno blago prejme najkasneje v desetih (10) dneh od naročila. Blago dostavi in plačilo prevzame dostavljavec, ki ima z Vege & Dobro d.o.o. pogodbo za izvajanje tovrstne storitve. V kolikor se dostava naročenega blaga ne izvede v najdaljšem določenem roku, je odgovornost na strani dostavljavca, razen v primeru, ko naročnik namenoma ali iz malomarnosti ne prevzame blaga. Če naročnik dostavljenega blaga namenoma ali iz malomarnosti ne prevzame, si pridržujemo pravico, da naročniku zaračunamo stroške dostave. 

  Strošek dostave in plačila po povzetju: po ceniku Pošte Slovenija
   

  Dostava in stroški

  Dostavo naročenega blaga opravlja dostavna služba Pošta Slovenije na ozemlju Slovenije. Naročila bodo odposlana najkasneje v dveh delovnih dneh. Spletna trgovina vege-dobro.com v nobenem primeru ni odgovorna za prekoračen rok dostave.

  Za osebni prevzem pokličite 01/505 57 99 od 9. do 18. ure.

  Preklic naročila

  Oddano naročilo lahko kupec prekliče v roku dveh (2) ur od trenutka oddaje naročila, in sicer tako, da nas pokliče v delovnem času, odgovori na prejeto e-poštno sporočilo s povzetkom nakupa ali tako, da ne nakaže kupnine na TRR prodajalca. Če naročnik namenoma ne prevzame naročenega blaga, si pridržujemo pravico, da naročniku zaračunamo stroške dostave zaradi nepravočasnega preklica naročila.

  Reklamacija in vračila

  Reklamacije, vezane na dostavljeno blago, sprejemamo v roku osmih (8) dni od prejema blaga. V primeru reklamacije mora kupec kupljeno blago na lastne stroške in v navedenem roku vrniti na naslov VEGE & DOBRO d.o.o., Celovška cesta 87, 1000 Ljubljana, pri čemer se upošteva datum poštnega žiga. Vrnjeni izdelki morajo biti nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti tudi kopija računa. Kupnino vrnemo oziroma kupljeno blago zamenjamo v osmih (8) dneh. Vračilo kupnine izvedemo na transakcijski račun kupca, ki ga mora kupec navesti ob vračilu blaga. 

  Varovanje podatkov iz zasebnosti

  Vpis osebnih podatkov ob nakupu v spletni trgovini je nujen za pravilno izvedbo storitev. Vaše podatke bomo skrbno varovali in jih ne bomo nikoli posredovali, prodali, dali v najem ali kako drugače z njimi trgovali. 

  Pravno obvestilo

  Vsa vsebina spletnega vege-dobro.si je zaščitena z Zakonom o avtorskih pravicah in je ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja. 

  Omejitev odgovornosti

  Podjetje VEGE & DOBRO d.o.o. ne jamči za točnost in popolnost informacij na spletnem mestu in ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti za napake v vsebinah spletnih strani. Slike artiklov so simbolične. Podjetje prav tako ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne poškodbe ali nastalo škodo pri uporabi teh izdelkov. Izdelke uporabljate na lastno odgovornost. 

  Ostalo

  VEGE & DOBRO d.o.o. si pridržuje pravico do kakršnih koli sprememb splošnih pogojev brez posebne najave. Morebitni spori med strankami, ki izvirajo ali so v kakršnikoli povezavi z nakupom na vege-dobro.com, se rešujejo sporazumno. V nasprotnem primeru bo spor reševalo pristojno sodišče v Ljubljani.
  DOSTAVA PO POŠTI
  PRIROČNO NA VAŠ DOM
  100% VAREN NAKUP
  VAŠI PODATKI SO PRI NAS VARNI
  VRAČILO IZDELKOV
  IZDELKE NAM LAHKO V 14 DNEH VRNETE
  MOŽNOSTI PLAČILA
  POVZETJE | PREDRAČUN | KARTICA