DOBRO ZA VAS, DOBRO ZA ŽIVALI IN NARAVO
  0,00 € Izdelkov: 0

  iBi original - namaz, ki tekne

  ibi-veganski-namazi-blog
  iBi namaz je že več kot 20 let klasika na področju veganske kuhinje. Rodil se je iz želje po namazu brez živalskih sestavin. Takrat besede "veganski" še ni poznalo veliko ljudi, ideja, da bi kruh obložili z nečim drugim kot z maslom, klobaso ali sirom, pa je bila še bolj nenavadna ... V tem času so ga okusili številni obiskovalci na sejmih po Sloveniji, ljubitelji živali in ljudje, ki si prizadevajo za prehrano brez živalskih sestavin, pridelano podnebju prijazno in trajnostno. Navdušenost nad slastnimi iBi namazi je bila velika. So izključno rastlinski, to pomeni stoodstotno veganski - brez mleka, brez jajc. Poleg tega iBi ne vsebuje glutena, soje in izvlečka kvasa.


  iBi je več kot le namaz

  iBi ni idealen le za na kruh, za zajtrk, prigrizek ali večerjo, temveč lahko z malo vroče vode iz njega pripravite tudi okusno samostojno omako, ali ga uporabite kot odlično osnovo drugim omakam. Tudi brez kuharske knjige iBi obogati vaše jedi in jim da poseben okus ...

  Na voljo so različne variante iBi kremasto-svežih namazov z veliko zelenjave, številnimi zelišči in celo jabolki. Sorte zelenjave in zelišč, kot so paradižnik, paprika, jajčevci, čebula, buče hokaido, belo zelje ..., izvirajo iz bogatega pridelka ljudem, naravi in živalim prijaznega kmetijstva. Vsaka zelenjava navdušuje s svojim edinstvenim okusom in daje vsaki sorti iBi namaza neprimerljiv pridih.

  Osnova za namaze so dragocena sončnična semena in visokokakovostno sončnično olje iz nadzorovane ekološke pridelave, ki dajejo namazom značilen okus.

  Rok uporabe in skladiščenje: namazi imajo 2 letni rok uporabe in se hranijo na sobni temperaturi, po odprtju se jih hrani v hladilniku in porabi v nekaj dneh.


  Tako okusen, tako vsestranski!


  iBi na kruhu
  iBi Ravbar na kmečkem kruhu, z drobno narezano redkvico in čebulnimi obročki na vrhu ... to je obilen "prigrizek", ki je res dobrega okusa!


  iBi kot omaka
  Tako preprosto je: Razredčite svoj najljubši iBi z malo vroče vode. Po želji jih izboljšajte s svežim zeliščnim pestom, koščki sveže zelenjave ali začimbami.


  iBi kot solatni dresing
  Zmešajte izbrani iBi z vodo, malo kisa in olja - in dobili boste čudovit kremast solatni preliv! Iz iBi-neze, vode, gorčice in kisa v hipu pripravite veganski francoski preliv.


  Ljudje radi priporočajo dobre stvari ...

  Veseli nas, da je veliko ljudi že vzljubilo domiselne namaze iBi in jih z veseljem priporočajo drugim. Poročajo nam:

  »Sem poznavalka in imam rada začinjeno ... Ko sem pri prijateljici poskusila iBi namaz, sem bila popolnoma presenečena, da je veganski okus dejansko lahko tako odličen!«

  »Kolega me je povabil na žar, seveda vegetarijanski. K zelenjavi je ponudil okusno omako iz iBi-Hot in čemaževim pestom. Sanje! Od takrat je iBi-Hot na vrhu mojega nakupovalnega seznama.«

  »Ko sta mi otroka povedala, da bi se zdaj rada prehranjevala vegansko, sem poiskala alternative in znanec mi je priporočil iBi namaze. Do takrat smo preizkusili že veliko stvari, toda iBi nam je še vedno najljubši. Ne samo, da ga lahko namažemo na kruh, ampak je odličen tudi za kuhanje.«


  Želite iBi-namaze preizkusiti tudi vi?

  Pri nas je na voljo kar 21 različnih.

  Posebna akcija

  Veliki kozarček: 11 x 180 g + 1 gratis
  Mali kozarček: 15 x 135 g + 1 gratis

  Sestavite svojo škatlo iBi-jev

  Zakaj se vam splača nabaviti celo škatlo iBi-jev naenkrat? Tako si pocenite nabavo. Vedno imate pri roki odlične okuse - kot namaz za kruh ali omake. Sledite: iBi po izbiri.

  K iBi NAMAZOM
  Preberi tudi...
  0

  Dogajanje na poljih kmetije Vege & Dobro (Video)

  Kjer je tudi proizvodnja izdelkov Vege&Dobro.
  1

  Živalim in naravi prijazno kmetijstvo

  Živalim in naravi prijazno kmetijstvo je v našem času alternativa industrializiranemu kmetijstvu in klimi škodljivi živinoreji.
  1

  Pomagajte telesu na okusen način

  S Čemažem ter Česnom s peteršiljem, ki zelo dobro krepita in razstrupljata telo.
  0

  Kmetija Vege & Dobro ponovno z vami!

  Možnost obiska in nakupa na kmetiji vsako soboto med 9. in 12. uro.
  DOSTAVA PO POŠTI
  PRIROČNO NA VAŠ DOM
  100% VAREN NAKUP
  VAŠI PODATKI SO PRI NAS VARNI
  VRAČILO IZDELKOV
  IZDELKE NAM LAHKO V 14 DNEH VRNETE
  MOŽNOSTI PLAČILA
  POVZETJE | PREDRAČUN | KARTICA