DOBRO ZA VAS, DOBRO ZA ŽIVALI IN NARAVO
  0,00 € Izdelkov: 0

  Bio Kava iz volčjega boba Vege&Dobro

  "Uživajte v aromatični kavi iz najboljših, praženih in fino mletih zrn volčjega boba, pridelanega v Živalim in naravi prijaznem kmetijstvu, za popoln užitek brez kofeina."

  Za mnoge ljudi je vsakodnevna priljubljena navada spiti skodelico kave za zajtrk, v pisarni, po kosilu ali popoldne ob dobrem pecivu. Vendar vsi ne prenašajo klasične kave in mnogi zavestno iščejo regionalno, okolju prijazno alternativo. Zato je tu naša kava iz lokalnega volčjega boba, za uživanje v kavi brez kofeina, a s polnim okusom.

  Iz lastne pridelave v Nemčiji

  Najboljša zrna za našo kavo iz volčjega boba. Zrnje volčjega boba za našo aromatično ekološko kavo iz volčjega boba izvirajo iz naše lastne naravne pridelave v pokrajini Spessart. Pri tej posebni obliki ekološke pridelave rastejo rastline na zdravih tleh, za katera kmetje skrbijo na naraven način in spodbujajo njihovo življenje. Polja, na katerih rastejo pridelki, so tudi življenjski prostor narave in živali, zlasti čebel, čmrljev in metuljev. Pridelujemo na živalim, naravi in podnebju prijazen način. Zdrava zemlja in čista podtalnica sta tako ohranjeni za prihodnje generacije. Na naših poljih raste volčji bob najvišje kakovosti, iz njega pa pripravljamo kavo iz volčjega boba brez kofeina. V ta namen se zrna visokokakovostne stročnice nežno pražijo pri nizkih temperaturah, zmeljejo in nato zapakirajo, da se zaščiti njihova aroma.

  Slastna kava iz volčjega boba brez kofeina in brez glutena

  Za tiste, ki ne smejo ali nočejo piti prave kave, je kava iz volčjega boba odlična "alternativa kavi", z najboljšim okusom. Sama priprava pa je zelo preprosta. Kava iz volčjega boba se lahko pripravi na popolnoma enak način, kot ste vajeni pripravljati pravo kavo: kuhana skozi filter, v kavnem aparatu, stisnjena ali kot espresso, vedno razvije svojo nežno aromo. Lahko pa jo skuhate na klasičen način kot turško kavo. Poskusite skuhati kavo z riževo-kokosovim napitkom namesto z vodo in s ščepcem cimeta - mmhm! Ne glede na to, kako jo pripravite: zaradi naše kave iz volčjega boba vam ni treba zamuditi pravega užitka ob kavi. Še ena prednost za nekatere poznavalce: ker ni narejena iz žit, ne vsebuje glutena.
  Veselite se napitka, ki ga hitro pripravite in ki je dober ob vsakem času dneva - tako za zajtrk kot ob premoru za kavo!


  NA IZDELEK
  Preberi tudi...
  1

  iBi original - namaz, ki tekne

  Tako okusen, tako vsestranski!
  1

  Sejem Kupujem odgovorno

  Vabljeni 20.9. od 9:30 na Malo tržnico v Mariboru
  1

  Piknik & Žar!

  Preizkusite naše rastlinske izdelke na žaru.
  1

  Pomagajte telesu na okusen način

  S Čemažem ter Česnom s peteršiljem, ki zelo dobro krepita in razstrupljata telo.
  DOSTAVA PO POŠTI
  PRIROČNO NA VAŠ DOM
  100% VAREN NAKUP
  VAŠI PODATKI SO PRI NAS VARNI
  VRAČILO IZDELKOV
  IZDELKE NAM LAHKO V 14 DNEH VRNETE
  MOŽNOSTI PLAČILA
  POVZETJE | PREDRAČUN | KARTICA